مواد لازم گوشت بره
- گوشت بره: 8 تكه با استخوان
- جوزهندي: براي رندهكردن
- زيره سبز: يك قاشق چايخوري
- پودر فلفل قرمز: يك قاشق چايخوري
- آويشن خشك شده: يك قاشق چايخوري
- ليمو: يك عدد
برای شروع
تمام لوازم آشپزي خود را آماده كرده و كنار بگذاريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، فر را در دماي 220 درجه سانتيگراد يا 425 درجه فارنهايت قرار دهيد و بعد شروع كنيد.
گوشت بره مغزپخت
تكههاي گوشت را روي كاغذ روغني روي يك تخته چوبي قرار دهيد و آنها را با چاقو به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد. تقسيمبنديتان طوري باشد كه براي خوردن آسان و راحت بتوانيد آن را تزئين كنيد. به سرعت روي تكههاي گوشت را با چاقو برشهاي سطحي بدهيد تا كاملا مغزپخت شود و بعد نصفي از جوزهندي را روي آن رنده كنيد و زيره را همراه با پودرفلفل و آويشن روي 2 طرف آن بپاشيد تا كاملا به خورد گوشت برود و در مرحله بعد، ماهيتابه را با كمي روغن چرب كرده و گوشتها را در ماهيتابه قرار دهيد تا سرخ شود. مرتبا گوشتها را اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملا يك رنگ و پخته شود. پس از 5 دقيقه گوشتها را از ماهيتابه درآورده و درون سيني فر قرار دهيد و آن را در طبقه بالاي فر به مدت 15دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد. پس از اينكه گوشتها آماده شدند آن را درون ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد، قرار دهيد.